VILEDA među izabranim proizvodima 2022. godine

Svake godine na tržištu Srbije organizacija Izabran proizvod godine“ prepozna hiljade novih, promenjenih, poboljšanih proizvoda, promena u receptima / sastojcima, pakovanju ili drugim inovacijama. Izabrani proizvod godine nagrađuje novosti i inovacije sučeljavajući ih sa reprezentativnim mišljenjima potrošača.

Od februara 2022. istraživanje na tržištu Srbije je sprovodio NIELSEN. Čitav uzorak istraživanja n ≥ 500 zasnovan je na panelu koji je reprezentativan za opštu populaciju Srbije u pogledu starosti, pola i regiona. Krajnji potošači su ti koji biraju Izabran proizvod godine“ među nominovanim proizvodima.

U 2022. u istraživanju učestvovalo je ukupno 86 proizvoda. MD Internacional je ponosan što je upravo jedan od proizvoda našeg dugogodišnjeg partnera Vilede, poneo ovu laskavu titulu.

Vileda Paročištač Steam 3.0 1550W sa nastavkom za čišćenje tepiha je Izabran proizvod godine od strane preko 1000 ispitanih domaćinstava. Ovaj proizvod, koji čisti sve vrste ravnih površina, a uz pomoć posebnog nastavka pogodan je i za čišćenje tepiha, ocenjen je najvišim ocenama u ovogodišnjem izboru. Štedi vreme jer je spreman za rad nakon 15 sekundi. Štedi kućni budžet i zdravlje jer nije potrebno korišćenje hemijskih sredstava. Čuva zdravlje porodice jer uništava 99.9% bakterija samo sa vodom *testirano u nezavisnoj laboratoriji na E-coli i Streptokoku.

Link sa dodele nagrada za Izabran proizvod 2022. godine

https://www.youtube.com/watch?v=TamL9cz3cEQ

 vil2                  vil1                          vil3